Szűrés

A(z) CES 2021 kulcsszót tartalmazó cikkek

Két hajlítható képernyőt mutatott be a TCL CSOT a CES 2021-en

2021. január 12. -

A TCL Technology optoelektronikai leányvállalata, a TCL CSOT, két forradalmi terméket mutatott be a CES 2021-en: a 17"-os Printed OLED Scrolling képernyőt és a 6,7"-os AMOLED Rollable képernyőt. 

Tovább

A Lenovo bemutatja a ThinkReality A3-at

2021. január 12. -

A Lenovo ebben az évben is forradalmian új technológiai különlegességekkel érkezett a CES bemutatóira. Az újdonságok listáján szerepel többek között a ThinkReality A3 okosszemüveg is, amely minden bizonnyal az egyik legújabb fejlesztésű és legsokoldalúbb okosszemüvegként érkezik a piacra. A ThinkReality A3 elsősorban a vállalati szegmenst célozza meg és egy olyan átfogó digitális fejlődés része lesz, amely intelligens technológiájának köszönhetően garantáltan átalakulást hoz az üzleti életbe. 

Tovább

A Samsung a legfrissebb innovációit vitte a CES-re

2021. január 12. -

A Samsung a CES 2021 kiállításon ismertette a jövőbe mutató fejlesztéseit, amelyekkel szintet lép a mindennapokban. A vállalat virtuális sajtótájékoztatón bemutatott termékei sokoldalú, intelligens megoldásokkal és a mesterséges intelligencia használatával teszik kényelmesebbé a hétköznapi életet.

Tovább

Okostévéplatform a nézők tartalomfogyasztási szokásaihoz tervezve

2021. január 12. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette elismert okostévéplatformjának legújabb verziója, a webOS 6.0 érkezését a vállalat 2021-es OLED, QNED Mini LED, NanoCell és UHD okostelevízióira. Az új Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval a felhasználók még kényelmesebben fedezhetnek fel új médiatartalmakat a televízión. A platformban dolgozó mesterséges intelligencia is megújult: az LG ThinQ a Google és az Amazon hangalapú asszisztenseivel karöltve a tévék kezelését, a streaming szolgáltatások és tévécsatornák közötti váltást, valamint az internetezést minden korábbinál könnyebbé teszi.

Tovább